Stimuleren van creatief talent bij kinderen

23 Jun 2017

Masterclass "Creativiteit op de Basisschool". Lekker soepel denken met je hart en je hoofd en met je handen werken aan het eindresultaat. Daar zijn we nu mee begonnen op De Borchstee in Elburg met als thema De Aarde, haar natuur en cultuur. Samen hebben wij de eerste stap gezet met de grote wand in de hal. De kinderen hebben we les gegeven in plakken van folies op kleinere borden en zelf heb ik de grote wand gedaan. Zo top en enorm gaaf hoe de kinderen hiervan enthousiast geraakt zijn!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN