top of page

ZORG

Een rustige en veilige plek creëren voor hen die al genoeg dingen aan hun hoofd hebben. We zijn breed georiënteerd binnen de zorg. We hebben eigen expertise en kennis op gebied van dementie, somathiek en ziekenhuizen.

DEMENTIE

We hebben veel ervaring met dementie-afdelingen. We zijn niet alleen gespecialiseerd in belevingsconcepten, maar hebben ook kennis en expertise over de ziekte dementie. Zo weten we dat we een rustgevende omgeving moeten creëren zonder te veel prikkels, maar met beelden uit de omgeving die herkenning op kunnen roepen. Zo zijn we aan de slag gegaan bij onder andere dementie-afdelingen Seewende, Ittmanshof en Bunterhoek uit Nunspeet.

SOMATIEK

Somatiek betreft de veelal oudere mensen, die geestelijk gezien nog gezond zijn maar waar de fysieke ongemakken wel zo groot zijn dat zij niet meer zelfstandig kunnen wonen. Voor deze mensen is het fijn om geestelijk uitgedaagd te worden, omdat dit iets is waar ze niet in belemmert worden. Dit kan uitstekend door de beelden, vormen en kleuren in een belevingsconcept van Creative Builders.

ZIEKENHUIZEN

Een ziekenhuis is vaak heel groot. Met veel verschillende afdelingen. Voor elke afdeling een op maat gemaakt concept, maar toch in een beleving die in het hele ziekenhuis terugkomt. Dat is iets wat wij kunnen! Zo hebben wij de kinderafdeling van ziekenhuis

St. Jansdal leuk mogen maken voor de kinderen. Daarin hebben we dieren laten terugkomen door de hele afdeling en op alle kamers, en hebben we de toiletten omgetoverd tot een poep- en plaspoli!

bottom of page