top of page

INSPIRATIE & NATUUR

Ga je met mij mee?

Inspiraties kunnen zo ineens bij je binnenkomen. Zeker als je de tijd neemt om een fikse wandeling door de natuur te maken. Ik ga graag met je mee op avontuur, nieuwe paden ontdekken en je te leren om uit een ander perspectief te denken.

Eric Davidson  |  Creatieve Inspirator

KLEUREN & GEUREN

Alle kleuren en vormen hebben een belangrijke rol in ons belevingsverhaal om een optimale omgeving te creëren. Welke kleuren bepalen je gedrag en welke vormen zetten jou in beweging? Tijd om daar samen de juiste aandacht aan te geven voor het beste eindresultaat.

Eric Davidson  |  Creatieve Inspirator

BEELDEN & VORMEN 

Beelden zeggen meer dan...., dat weten we nu al een hele tijd. Wel spreken beelden tot de "verbeelding" die wij beter onthouden dan wat dan ook. Geluiden brengen bij ons beelden binnen die wij zelf onbewust creeren met de ervaringen die wij in de loop van ons leven hebben opgebouwd.

EMOTIES & GEVOEL

Je onderbewuste stuurt je vooraf al 90 procent aan wat je bewust zal meemaken. Je gevoel en de daarbij loskomende emoties vertellen ons wat de omgeving met ons doet. Om vooraf daar al mee bezig te zijn, helpt je bij het bedenken en creëren van de juiste woon-, leef- en werkomgeving.

bottom of page