SPREEKKAMERS JGZ

OP DE BASISSCHOOL

Een basisschool, waar verschillende instellingen bij aan gesloten zijn, zoals een consultatiebureau en de JGZ. Wel is het de bedoeling dat deze verschillende organisaties door een natuurlijke beleving aan elkaar worden verbonden, zonder dat de ouderen en de kinderen het zullen opmerken.

KINDER BEHANDELKAMER

SPOED EISENDE HULP

Ultieme inzet en uitvoering van creativiteit op de Spoedeisende Hulp voor het project: "Angst verminderen bij kinderen". Samen met Noël Straakenbroek van Word vriend van Colour the World! hebben wij er weer iets fantastisch van gemaakt, waardoor het medische team hun expertise kunnen inzetten in een omgeving waar het kind zich snel op zijn gemak zal voelen!

SFEERVOLLE WIJNKAMER

Brasserie 14 heeft een gedeelte laten restylen naar een warme, authentieke wijnkamer die past bij de nieuwe belevingsconcept in haar brasserie. Hier worden diverse wijnen gedronken in een omgeving die wij speciaal hebben ontworpen om de smaak- en proefbeleving te verhogen.

JEUGDSOOS & FILMZAAL VELUVINE THEATER

Veluvine heeft ons gevraagd om meer beleving toe te gaan passen in de weg naar de kleine filmzaal en de jeugdsoos op etage -1. Hier hebben wij met beelden en kleuren onbewust een scheiding gemaakt in de hal voor een splitsing. De graffiti is grafisch door ons omgezet en aangepast om    "the look"  te moderniseren.

VAN DE LOOSDRECHT MAKELAARDIJ

Woon- bedrijfsmakelaardij van de Loosdrecht heeft haar eigen medewerkers hun werkomgeving laten aanpassen waarin zij zichzelf het prettigst voelen voor hun zelf en hun klanten. Het eindresultaat heeft gezorgd voor een optimale werkomgeving, aansluitend op alle kantoren.

THEMA HOTELKAMERS 

Hotel De Vossenberg heeft een complete restyling ondergaan van alle hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen thema die een rol spelen op De Veluwe. De achterwanden spelen op de kamer de hoofdrol, aangevuld met creatieve elementen die elke kamer zijn eigen identiteit geeft voor de hotelgasten.

VILLA VENNENDAL

Villa Vennendal is een schitterend 4-sterrenhotel in Nunspeet. Wij hebben de kamers van deze fantastische villa mogen restylen in echte villakamers. De stijl moest een mix van authentiek en modern worden in het thema: 'Nostalgie met een knipoog'.

DE BORCHSTEE

De Borchstee is een basisschool uit Elburg. Hier hebben wij een belevingsconcept mogen creëren voor de binnenkomsthal van de school in het thema aarde. In samenwerking met de kinderen van De Borchstee zijn doormiddel van muurfolies en lampenkappen de ruimte gerestyled.

COLORIET

Bewegwijzering en beleving op maat voor zorggroep Coloriet! Op de locatie Laarhof in Lelystad hebben we passende bewegwijzering voor de dementie-afdeling verzorgd. Hierbij hebben we rekening gehouden met de bestaande opbouw van het pand. Om het af te maken zijn er passende LED-panelen toegevoegd en is het een optimale omgeving geworden.

MOVIFIT

Voor Movifit hebben we in twee vestigingen, Nunspeet en Ermelo, belevingsconcepten mogen creëren. Er is gekozen om te werken met ‘de kracht van de natuur’, zodat de sporters kunnen sporten in de natuur. We hebben hier kleuren, beelden en vormen samen mogen brengen om voor de sporters een optimale omgeving te ontwikkelen.

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN