Restyling Hotelkamers Vintage Nature

Hotelinterieur en restyling hotelkamers ontworpen en geproduceerd, passend bij de wensen en behoeften van de klant. Nog meer Veluwe naar binnen bij Hotel restaurant De Vossenberg! Fase 3 en 4 zijn afgerond en wat is het weer gaaf geworden waar de hotelgasten optimaal van kunnen genieten tijdens hun verblijf. Restyling van de badkamers op de eerste etage en een nieuwe stylingset voor de hotelkamers in Oma's Huusje waar wij alle elementen hebben bedacht, ontworpen en gemaakt!

Roomdividers met verwisselbare panelen

Wat als je de ruimte flexibel wilt afzetten en de beleving moet extra verhogend gaan werken voor zowel de gasten al het personeel? Dan bedenk & ontwikkel je samen met de klant een idee wat past in het huidige concept. Door meer te doen dan alleen samenwerking, heeft dit geleid tot een fantastische oplossing voor zowel de ruimte al het gedrag van de gasten! O ja, de boeken zijn niet echt hoor...;0)

Het Straatbeeld terug op de Somatiek Afdeling

Belevingsgerichte omgeving voor de somatiek afdeling De Koornmarkt in Kampen. De wens was dat het straatbeeld van vroeger een duidelijke rol zal krijgen in deze nieuwe omgeving. Alle woonvormen hebben wij voorzien van de oude bakstenen en de deuren geplakt in de oude stijl. Fysieke elementen toegevoegd als marktkramen, houten bankjes en veel bomen in potten, heeft geleid dat veel bewoners zich nu weer op straat vertoeven!

Revalideren in je eigen lokale omgeving!

Fysiotherapie & Revalidatie afdeling van Myosotis heeft ons gevraagd beleving toe te voegen aan de ruimte waarin de mensen revalideren en oefeningen uitvoeren tot herstel. De keuze viel op de prachtige beelden van de bekende brug en een beeld waarop oma met haar kleinkinderen op de fiets door het landschap van Kampen rijd ( motivatie voor herstel ).

Zoeken op tags
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN