Beeldmerk | Natuur & Kunst | Gemeente Nunspeet

Ons is in opdracht gegeven het bedenken, ontwerpen, creëren en realiseren van een sterk beeldmerk en alle communicatie-elementen die het DNA bevat van de Gemeente Nunspeet. De 2 kernwaarden " Natuur & Kunst" moeten samensmelten in vormen & kleuren die passend zal zijn in het algehele belevingsconcept op korte- en langere termijn voor o.a. centrumbeleving, de ondernemers Ondernemersvereniging Nunspeet Ovn, instellingen en alle organisaties VVV Nunspeet uit de kunst, de bewoners en de bezoekers/toeristen aan onze 4 dorpskernen. De eerste drie fases zijn reeds door ons opgeleverd en zal de aankomende tijd verder creatief worden uitgebreid met o.a. activiteiten en beleving!

EMB | Speciaal Onderwijs De Twijn Hengeveld

De EMB-Afdeling (Kinderen met Ernstig Meervoudige Beperkingen) op Speciaal Onderwijs centrum de Twijn heeft een hele nieuwe uitstraling gekregen. Veldbloemen spelen de hoofdrol per lokaal in een groene, prikkelarme omgeving op de gangen, waarin de kinderen zich prettig, veilig en enthousiast onder elkaar voelen!

Beleving dementie afdeling Seewende

Sfeerbeleving voor de dementie afdeling op Seewende. Hier zijn wij samen met het personeel, bewoners en familie aan de slag gegaan om de gangen op te knappen met prikkelarme kleuren, vormen en beelden. Wat doet de Zonnebloem, geprint op een naadloos fotobehang, het trouwens goed op de wand(en)! Iedereen komt daarheen en hebben onderling mooie verhalen te vertellen aan elkaar, top! De deuren zijn naar de oude stijl van vroeger gezet door ons in de studio en hebben allemaal hun eigen identiteit voor herkenning.

Zoeken op tags
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN