Stimuleren van creatief talent bij kinderen

Masterclass "Creativiteit op de Basisschool". Lekker soepel denken met je hart en je hoofd en met je handen werken aan het eindresultaat. Daar zijn we nu mee begonnen op De Borchstee in Elburg met als thema De Aarde, haar natuur en cultuur. Samen hebben wij de eerste stap gezet met de grote wand in de hal. De kinderen hebben we les gegeven in plakken van folies op kleinere borden en zelf heb ik de grote wand gedaan. Zo top en enorm gaaf hoe de kinderen hiervan enthousiast geraakt zijn!

Visuele Bewegwijzering in de zorg

Bewegwijzering en beleving in de zorg! Zorggroep Coloriet heeft ons opdracht gegeven om Locatie Laarhof Lelystad te voorzien van een passende bewegwijzering op de dementie afdeling. Door beelden, kleuren en vormen toe te passen is het voor zowel de bewoners als hun familie het op meerdere zintuigen afgesteld voor de routing binnen het gehele verzorgingscentrum.

Panorama op Naadloos Fotobehang

Zwolse Beleving op naadloos fotobehang als wanddecoratie voor Nierdialyse Zwolle Vandaag hebben we een extra grote klus aan 1 stuk mogen uitvoeren voor het uitzicht voor de patiënten op de nierdialyse ISALA in Zwolle. Spierballenwerk noemen we dat, maar wat is het mooi geworden! 18,21 meter lang en 2,70 meter hoog, waarbij we ook nog de deuren en de brandslang hebben uitgesneden.

Beleving Basisschool vs. JGZ Haarlem

Naadloos behang en Raamfolies op maat als beleving en begeleiding voor basisschool i.c.m.het JGZ in Haarlem. Een ideale combinatie tussen een basisschool, consultatiebureau en de JGZ heeft ons uitgedaagd om een educatieve beleving te creëren waarbij alle disciplines samenvloeien in een optimale omgeving waarin iedereen zich fijn en prettig voelt.

Zoeken op tags
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN