Beleving dementie afdeling Seewende

16 Jun 2017

Sfeerbeleving voor de dementie afdeling op Seewende. Hier zijn wij samen met het personeel, bewoners en familie aan de slag gegaan om de gangen op te knappen met prikkelarme kleuren, vormen en beelden. Wat doet de Zonnebloem, geprint op een naadloos fotobehang, het trouwens goed op de wand(en)! Iedereen komt daarheen en hebben onderling mooie verhalen te vertellen aan elkaar, top! De deuren zijn naar de oude stijl van vroeger gezet door ons in de studio en hebben allemaal hun eigen identiteit voor herkenning.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN