Restyling Beleving Kinderkamers op SEH

24 Nov 2017

Hoe ga je om met "angst verminderen bij kinderen", daar weten wij wel raad mee samen met de verpleegkundigen, artsen en chirurgen in het ziekenhuis St. Jansdal. Op een prikkelarme, rustige creatieve manier een belevingsgerichte omgeving creëren waarin het kind zich snel op zijn gemak kan voelen en het medische team direct hun expertise kunnen inzetten. Dit concept is reeds al enige jaren doorgevoerd door het gehele ziekenhuis waar kinderen komen voor revalidatie

en/of genezing. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 CREATIVEBUILDERS  | BOUWEN AAN BELEVING IN KLEUREN | GEUREN | VORMEN & BEELDEN